غذاهای محلی استان یزد نام غذا: #آبگوشت_مرزنجوش* 🔰 مواد لازم: ✔️ پیاز بزرگ: دوعدد ✔️ آرد گندم: یک قاشق غذاخوری ✔️ مرزنجوش: نصف لیوان ✔️ تخم مرغ محلی: چهارعدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم ✔️ آب سالم: به مقدارلازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتداپیاز […]
غذاهای محلی استان یزد
نام غذا: #آبگوشت_مرزنجوش*
🔰 مواد لازم:
✔️ پیاز بزرگ: دوعدد
✔️ آرد گندم: یک قاشق غذاخوری
✔️ مرزنجوش: نصف لیوان
✔️ تخم مرغ محلی: چهارعدد
✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم
✔️ آب سالم: به مقدارلازم
🔰 روش طبخ:
🥘 ابتداپیاز راخرد کرده و باروغن تفت می دهیم.
🥘 زردچوبه، ادویه و آرد رانیز اضافه کرده و تفت می دهیم تابوی خامی آن گرفته شود.
🥘 سپس سبزی، نمک ومقداری آب افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.
🥘 تخم مرغ ها را اضافه کرده و باحرارت ملایم صبر می کنیم تاپخته وجا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
✳️ مرزنجوش دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی است وبه دلیل فیبربالا، موجب کاهش کلسترول می شود.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024