غذاهای محلی استان یزد نام غذا: #آبگوشت_مرزنجوش* 🔰 مواد لازم: ✔️ پیاز بزرگ: دوعدد ✔️ آرد گندم: یک قاشق غذاخوری ✔️ مرزنجوش: نصف لیوان ✔️ تخم مرغ محلی: چهارعدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم ✔️ آب سالم: به مقدارلازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتداپیاز […]

غذاهای محلی استان یزد
نام غذا: #آبگوشت_مرزنجوش*

🔰 مواد لازم:

✔️ پیاز بزرگ: دوعدد

✔️ آرد گندم: یک قاشق غذاخوری

✔️ مرزنجوش: نصف لیوان

✔️ تخم مرغ محلی: چهارعدد

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم

✔️ آب سالم: به مقدارلازم

🔰 روش طبخ:

🥘 ابتداپیاز راخرد کرده و باروغن تفت می دهیم.

🥘 زردچوبه، ادویه و آرد رانیز اضافه کرده و تفت می دهیم تابوی خامی آن گرفته شود.

🥘 سپس سبزی، نمک ومقداری آب افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.

🥘 تخم مرغ ها را اضافه کرده و باحرارت ملایم صبر می کنیم تاپخته وجا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

✳️ مرزنجوش دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی است وبه دلیل فیبربالا، موجب کاهش کلسترول می شود.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران