✴️غذاهای محلی استان ایلام نام غذا: شله امیری مواد لازم: ماش: سه پیمانه برنج نیم دانه: یک پیمانه پیاز متوسط: دو عدد روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: ابتدا ماش را پخته و عصاره آن را می گیریم. برنج […]

✴️غذاهای محلی استان ایلام

نام غذا: شله امیری

مواد لازم:
ماش: سه پیمانه
برنج نیم دانه: یک پیمانه
پیاز متوسط: دو عدد
روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
ابتدا ماش را پخته و عصاره آن را می گیریم. برنج را به عصاره ماش افزوده و می پزیم. پیاز را خرد و سرخ کرده و زردچوبه و ادویه را با آن تفت می دهیم و همراه نمک به غذا اضافه نموده و با حرارت ملایم می گذاریم جا بیفتد.

نظر متخصصین تغذیه:
این غذا کم کالری است و مناسب افراد دارای اضافه وزن است. غلات و حبوبات موجود در آن درصدی از پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می کند.

منبع: کتاب خوراک های بومی ایران