🍉 هندوانه میوه ای آبدار و پرطرفداره که بد نیست بدونیم علاوه بر طعم جذابش چه خواصی داره و چه وقت مجازیم بخوریم. و برای چه کسانی مفید و برای کیا مضره؟   🍉 به گفته مرحوم حکیم عقیلی خراسانی، بهترین آن: رسیده، شیرین، شاداب و شکننده(ترد) است. 🍉 طبیعت آن: در اول دوم سرد […]

🍉 هندوانه میوه ای آبدار و پرطرفداره که بد نیست بدونیم علاوه بر طعم جذابش چه خواصی داره و چه وقت مجازیم بخوریم.
و برای چه کسانی مفید و برای کیا مضره؟

  🍉 به گفته مرحوم حکیم عقیلی خراسانی، بهترین آن: رسیده، شیرین، شاداب و شکننده(ترد) است.

🍉 طبیعت آن: در اول دوم سرد و در آخر دوم تر است.

🍉 و اما خواص هندوانه :

🍉 مسکن شدت صفرا و فشارخون و تشنگی است. مدر بول و مولد خون رقیق و بلغم شیرین است. موجب رطوبت بخشیدن به بدن است، برای تبهای سوزان و کسانی که بدن آنها صفرا ساز است مفید میباشد.

🍉 در ترکیب با سایر داروهای مناسب در درمان یرقان و صفرای سوزان مفید و کمک به هضم غذا نموده و ادرارآور بوده و همینطور موجب خرد کردن سنگ کلیه و درمان امراض سوداوی است.

🍉 بهترین زمان برای تناول، بین دو وعده غذایی است (ناشتا و در هنگام گرسنگی مصرف نشود).

🍉 تخم آن در دوم سرد و تر و فعل وانفعال آن مثل تخم کدو میباشد محرک کافی جهت خارج شدن سنگ مثانه و کلیه است، 

🍉 برای طحال و شخص سرد مزاج و دارای معده سرد مضر است.( کسانیکه دچار نفخ یا ترش کردن معده میشوند) و مصلح آن عسل و گل‌قند میباشد.