غذاهای محلی استان مازندران نام غذا: #آردیم_آش* 🔰 مواد لازم: ✔️ عدس: یک پیمانه ✔️ لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه ✔️ کدو حلوایی: نیم کیلو ✔️ کلم سنگی: نیم کیلو ✔️ برنج: نصف پیمانه ✔️ سیب ترشی: دو عدد ✔️ آرد گندم: سه قاشق غذاخوری ✔️ پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری ✔️ کوه زیره […]
غذاهای محلی استان مازندران
نام غذا: #آردیم_آش*
🔰 مواد لازم:
✔️ عدس: یک پیمانه
✔️ لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه
✔️ کدو حلوایی: نیم کیلو
✔️ کلم سنگی: نیم کیلو
✔️ برنج: نصف پیمانه
✔️ سیب ترشی: دو عدد
✔️ آرد گندم: سه قاشق غذاخوری
✔️ پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
✔️ کوه زیره (سبزیجات محلی): به مقدار لازم
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا حبوبات را با مقداری آب نیم پز می کنیم.
🥣 کلم سنگی را خرد کرده و کمی می پزیم.
🥣 سپس برنج خیس خورده و کدوی ریز شده را با مقداری آب به حبوبات و کلم اضافه می کنیم.
🥣 در اواسط پخت سیب ترشی ریز شده، آرد حل شده در آب، نمک، زردچوبه، ادویه، کوه زیره و پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و کاملاً جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟣 این غذا حاوی کالری، پروتئین و بتاکاروتن مناسبی می باشد. به عنوان یک وعده اصلی غذا می تواند مصرف شود.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 5 November , 2024