غذاهای محلی استان مازندران نام غذا: #آردیم_آش* 🔰 مواد لازم: ✔️ عدس: یک پیمانه ✔️ لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه ✔️ کدو حلوایی: نیم کیلو ✔️ کلم سنگی: نیم کیلو ✔️ برنج: نصف پیمانه ✔️ سیب ترشی: دو عدد ✔️ آرد گندم: سه قاشق غذاخوری ✔️ پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری ✔️ کوه زیره […]

غذاهای محلی استان مازندران
نام غذا: #آردیم_آش*

🔰 مواد لازم:

✔️ عدس: یک پیمانه

✔️ لوبیا چیتی: یک و نیم پیمانه

✔️ کدو حلوایی: نیم کیلو

✔️ کلم سنگی: نیم کیلو

✔️ برنج: نصف پیمانه

✔️ سیب ترشی: دو عدد

✔️ آرد گندم: سه قاشق غذاخوری

✔️ پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری

✔️ کوه زیره (سبزیجات محلی): به مقدار لازم

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا حبوبات را با مقداری آب نیم پز می کنیم.

🥣 کلم سنگی را خرد کرده و کمی می پزیم.

🥣 سپس برنج خیس خورده و کدوی ریز شده را با مقداری آب به حبوبات و کلم اضافه می کنیم.

🥣 در اواسط پخت سیب ترشی ریز شده، آرد حل شده در آب، نمک، زردچوبه، ادویه، کوه زیره و پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و کاملاً جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟣 این غذا حاوی کالری، پروتئین و بتاکاروتن مناسبی می باشد. به عنوان یک وعده اصلی غذا می تواند مصرف شود.


✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران