🥒 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند 🥒 ۳ عدد خیار کاملاً رسیده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید 🥒 سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا […]
🥒 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند
🥒 ۳ عدد خیار کاملاً رسیده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید
🥒 سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد
🥒 فالوده را ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید.
🥒 این فالوده برای افراد صفراوی و دموی که:
گرمایی هستند و زیاد تشنه میشوند ؛ برای رفع گرمازدگی؛ تعدیل مزاج؛ #تقویتکبد؛ رفع #صفرا؛ برای بچه های #بیشفعال؛ بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است.
Saturday, 23 November , 2024