🟢 زمان درو کردن آن وقتی است که برگ های زیر آن زرد شده باشد، تا زمانی که خوشه جو و علس(نوعی گندم) ظاهر شود، 🟢 آن وقت درو می کنند و فوراً کود می دهند و هر چهل روز یک مرتبه آن را زیر و رو می کنند و کود و آب می دهند. […]

🟢 زمان درو کردن آن وقتی است که برگ های زیر آن زرد شده باشد، تا زمانی که خوشه جو و علس(نوعی گندم) ظاهر شود،

🟢 آن وقت درو می کنند و فوراً کود می دهند و هر چهل روز یک مرتبه آن را زیر و رو می کنند و کود و آب می دهند.

🟢 بهترین وقت درو آن زمانی است که گُل دهد و گره های بذر آن مشخص شود و اگر صبر کنند برای گرفتن بذر آن، محصول را در مزرعه می گذارند بماند تا بذر منعقد و سفت و رسیده و خشک شود،

🟢 آن وقت محصول را درو کرده در آفتاب ریخته و پوست را از بذر جدا می کنند. 

✍ مفاتیح الارزاق، ج۱،ص۴۲۱