غذاهای محلی استان آذربایجان غربی نام غذا: #آش_کشک* 🔰 مواد لازم: ✔️ گندم پوست کنده: دو پیمانه ✔️ نخود پخته: نصف پیمانه ✔️ کشک محلی: نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ شیره انگور: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار […]

غذاهای محلی استان آذربایجان غربی
نام غذا: #آش_کشک*

🔰 مواد لازم:

✔️ گندم پوست کنده: دو پیمانه

✔️ نخود پخته: نصف پیمانه

✔️ کشک محلی: نصف پیمانه

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ شیره انگور: به مقدار لازم

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥘 گندم را با مقداری آب، نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم.

🥘 سپس نخود و کشک را اضافه نموده و می گذاریم تا کاملاً بپزد.

🥘 در انتها روغن را افزوده و پس از اینکه خوب جا افتاد، در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با شیره انگور مصرف می شود.

🔰 نکته:

☑️ افراد مبتلا به دیابت، به جای شیره انگور از شیره توت استفاده کنند.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟡 این غذا فیبر بالایی دارد و در پیشگیری از یبوست و سرطان روده بزرگ سودمند است.

🟡 به دلیل دارا بودن غلات و حبوبات، اسید آمینه های ضروری بدن را بدون نیاز به منابع پروتئین حیوانی فراهم می کند.

🟡 کشک سرشار از کلسیم بوده و برای رشد و استحکام استخوان ها و دندان ها، پیشگیری از پوکی استخوان و تعدیل فشار خون مناسب است.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران