مواد لازم: آب چشمه: ۶۰۰ میلی لیتر آرد گندم: ۵۰۰ گرم تخم مرغ محلی: شش عدد هل ساییده: یک قاشق چایخوری شربت بار: یک قاشق غذاخوری آرد گندم: ۵۰ گرم روغن ارده کنجد (برای سرخ کردن): به مقدار لازم شربت بار: به مقدار لازم روش تهیه: آب و روغن زرد را با هم روی حرارت […]

مواد لازم:

آب چشمه: ۶۰۰ میلی لیتر
آرد گندم: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ محلی: شش عدد
هل ساییده: یک قاشق چایخوری
شربت بار: یک قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۵۰ گرم
روغن ارده کنجد (برای سرخ کردن): به مقدار لازم
شربت بار: به مقدار لازم

روش تهیه:

آب و روغن زرد را با هم روی حرارت گذاشته و پس از به جوش آمدن، تمام آرد را افزوده و خوب و سریع هم می زنیم.

حرارت را کم می کنیم و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم خمیر بامیه را می پزیم یا به اصطلاح داغ می زنیم.

بعد از روی حرارت برداشته و روی سطحی پهن می کنیم تا خنک شود. سپس در ظرفی ریخته و شربت بار را افزوده و با دست یا همزن مخلوط می کنیم.

تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و پس از اینکه به خورد خمیر رفت، بعدی را اضافه می کنیم.

وقتی خمیر یکدست شد، مایه را در قیفی که ماسوره مخصوص بامیه را قرار داده ایم، ریخته و به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده داخل ظرف حاوی مقداری روغن سرد برش زده و سپس به ظرف روغن گرم منتقل می کنیم.

مرتب هم می زنیم تا بطور یکنواخت سرخ شود.

بعد داخل شربت ولرم رو به سرد قرار داده و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه خارج نموده و پس از گرفتن شربت اضافه، در ظرف مورد نظر ریخته و با پودر نارگیل یا پسته تزیین می کنیم.