مواد لازم: خرمای بدون هسته: چهارده عدد تخم مرغ: ۴ عدد روغن زرد: چهار قاشق غذاخوری گرد دارچین: نصف قاشق مرباخوری روش طبخ: ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهیتابه روی حرارت کم می گذاریم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچین را افزوده و پس از بلند شدن بوی دارچین، تخم مرغ ها را […]

مواد لازم:
خرمای بدون هسته: چهارده عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن زرد: چهار قاشق غذاخوری
گرد دارچین: نصف قاشق مرباخوری

روش طبخ:
ابتدا خرما و روغن زرد را در ماهیتابه روی حرارت کم می گذاریم تا خرماها نرم شوند. گرد دارچین را افزوده و پس از بلند شدن بوی دارچین، تخم مرغ ها را اضافه می کنیم. بعد از پنج دقیقه املت خرما آماده است.

نکته:
میزان استفاده از خرما دلخواه است.
حرارت باید کم باشد تا خرما نسوزد!
به دلیل وجود خرما، استفاده از نمک سلیقه ای است.
استفاده از سبزیجات و مغزها به دلخواه است.

نظر متخصصین:
خرما گرم بوده و بدن را گرم نگه می دارد.
در رفع یبوست و اختلالات روده و نیز برای سلامتی و تقویت استخوان ها سودمند است. مفید در برطرف شدن کم خونی و کاهش آلرژی می باشد.
طبخ این غذا همراه با روغن زیتون، موجب افزایش اسپرم و پسرزایی می شود.