غذاهای محلی استان خراسان جنوبی نام غذا: #آش_ترف* 🔰 مواد لازم: ✔️عدس ولپه: ازهرکدام نصف پیمانه ✔️پیازمتوسط: یک عدد ✔️رشته پلویی(خاشتلی): یک و نیم پیمانه ✔️قره قروت، شوید،خاردانه و کرابیه: به مقدار لازم ✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم ✔️آب سالم: به مقدار لازم ✔️آردگندم و روغن زردمحلی: از هر کدام یک قاشق […]

غذاهای محلی استان خراسان جنوبی
نام غذا: #آش_ترف*

🔰 مواد لازم:

✔️عدس ولپه: ازهرکدام نصف پیمانه

✔️پیازمتوسط: یک عدد

✔️رشته پلویی(خاشتلی): یک و نیم پیمانه

✔️قره قروت، شوید،خاردانه و کرابیه: به مقدار لازم

✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم

✔️آب سالم: به مقدار لازم

✔️آردگندم و روغن زردمحلی: از هر کدام یک قاشق غذاخوری

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پیاز راخرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه، ادویه و سبزیجات خشک ساییده شده رابه آن اضافه کرده و تفت می دهیم.

🥣 عدس و لپه را با مقداری آب می پزیم. سپس رشته را افزوده و پانزده دقیقه می جوشانیم تا جا بیفتد.

🥣 پیاز داغ و آرد حل شده در کمی آب را به آش اضافه می کنیم. در انتها قره قروت را افزوده و می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران